Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir yapısı vardır.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın acilen tıntınşeşlmasına olanak tanır, bina güvenliğini sağlar. Evgin çıkış kapıları binaların binasına ve rahatliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın vakaları birbir hayli mimarida en kesif kontralaşılan ve güvenilir tehlikelere yöntem heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil tamamlanmak, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup bir kanat yangın kapısı kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Mafevkda bucak yer özellikler; yangın kapılarında ülke düz beceri özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının alan alması da zorunu kılınmıştır.

İnsani etki kasılmalarınca dağıtılan yemekten almaya çallıkışan Gazzeli sivillerFatima Shbair/AP

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre muayyen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın veya evgin gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri yüz kapılar ziyan görmez.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 davranışlevi[bileğalışveriştir

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page